Multi-Tech Kft. Csepel Pláza, 1214 Budapest II.Rákóczi Ferenc út 154-170. Telefon/Fax: +36-1-427-0724, Mobil:+36-20-9123-100

Magunkról
Termékek
Akciók
Állásajánlat

Magunkról....

Cégünk, a Multi-Tech kft, 2004 áprilisában alakult családi vállalkozás gyanánt.
2004 májusában vettük át és üzemeltetjük a Csepel Plázában levő papírboltot.
A kezdeti nehézségek után szívós munkával, a céggel kapcsolatban álló beszállítókkal
karöltve  sikerült kialakítani egy olyan üzletet, amely már nem emlékeztet az előtte itt levő árukészlet nélküli boltra. Folyamatos odafigyeléssel, a kollégák és felelős emberek kiválasztásával, a megfelelő- ma már alapkövetelményként meghatározott- udvarias viselkedéssel, segítőkészséggel, az árú készlet folyamatos  növelésével, választék bővítésével valamint a reklám lehetőségek kihasználásával elértük hogy üzletünk látogatottsága évről-évre folyamatosan nő!
Árainkban figyelembe vesszük a környezetet és sok esetben multi árakkal tudunk dolgozni.
Célunk: úgy a Csepel Plázában mint Csepel és környéke régiójában szeretnénk egy olyan üzletpolitikát megvalósítani melynek következtében mindenki megtalálja a kedvére és a pénztárcájának megfelelő árukészletet.
Ugyancsak célunk a közületek kedvező, házhozszállítással párosított megfelelő árszínvonalon történő kiszolgálása, igényeik  kielégítése.
Forgalmazóinkkal kötött kiemelt szerződéseink lehetővé teszik ezen célok megvalósítását.

E kis bevezető után lapozzanak tovább weblapunkon ,nézzék meg a kapható árukészletet és vegyék fel a kapcsolatot velünk amennyiben elnyerte tetszésüket az itt látható bemutató!

Szeretettel várjuk Önöket!

Bötkös László


by: H1 2009